Valmistajamme
Lallemand Health Solutions - maailman johtava yritys jo yli 80 vuoden ajan.
Mikrobiologi, tohtori José Maria Rosell ja tohtori Edouard Brochu perustivat vuonna 1934 Institut Rosellin, joka on ollut probioottien kehittämisen maailmanlaajuinen edelläkävijä.
Lallemand Inc, Lallemand Health Solutionsin emoyhtiö, perustettiin jo 1800-luvun lopulla Fred Schurerin toimesta ja sai nimen "Lallemand", koska hän oli kotoisin Alsacesta, joka oli aikoinaan kuulunut Ranskaan ja Saksaan.
Vuonna 1998 Lallemand Health Solutions ja Institut Rosell yhdistyivätja kehittivät bakteereja ja hiivoja koskevan tietonsa ja kokemuksensa avulla intensiivisen tutkimusohjelman probioottien ja probioottihiivojen dokumentointia, kehittämistä ja tuotantoa varten.
Vuonna 2011 Lallemand Health Solutions yhdistyi Harmonium Internationalin kanssa ja yhdessä ne ovat nyt maailman suurin dokumentoitujen probioottikantojen ja probioottihiivojen valmistaja, edustettuna 45 maassa ja viidellä mantereella.
Lallemand Health Solutionsilla on yli 500 räätälöityä ja omaa probioottivalmistetta yli 60 maassa sekä useita patentoituja suojatekniikoita. Yrityksessä työskentelee nykysin päivittäin yli 100 henkilöä ja 50 tutkijaa kehitys- ja tutkimustyössä.
Lallemand Health Solutions toimii pääasiassa Kanadassa, missä se valmistaa korkealaatuisia eläviä ja elinkelpoisia probiootteja farmaseuttisessa ympäristössä. Tuotantolaitokset ovat GMP-sertifioituja ja valmistus noudattaa erittäin tiukkoja laatuvaatimuksia eri probioottiviljelmien tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.
Lallemand Health Solutions teki tiivistä yhteistyötä tiedeyhteisön ja johtavien yliopistojen kanssa ja toteutti vuonna 1999 ensimmäisenä maailmassa probioottikantojen kehittyneen geneettisen määritysohjelman, jonka avulla määritettiin sekä eri kantojen turvallisuus että niiden kantakohtaiset ominaisuudet. Tieteen ollessa keskiössä, Lallemand Health Solutions edustaa laatua:
- Turvallisuus - toksikologiset ja ihmisten turvallisuutta koskevat tutkimukset
- Vakaus kantojen valinnan, innovatiivisten teknologioiden ja patentoitujen suojaustekniikoiden ansiosta.
- Kantojen määrittely
- Kantakohtainen dokumentointi
- Kliiniset tutkimukset kolmansien osapuolten, sairaaloiden ja laitosten kanssa
-> Katso esitys siitä, miten LactiPlus-kannat valmistetaan.
PiLeJe Industries
Vuonna 1991 perustettu PiLeJe aloitti tutkimuksensa suolistomikrobiomista. PiLeJe ymmärsi, että suolistossa elävillä sadallatuhannella miljardilla mikro-organismilla voi olla valtava vaikutus terveyteen. Tutkimusta laajennettiin probioottikantojen luonnehtimiseksi ja sen selvittämiseksi, miten ne vaikuttavat terveyteen, sekä hyödyllisimpien annosten määrittämiseksi.
PiLeJe on nykyään Euroopan johtava toimija probioottisten ravintolisien ja mikroravitsemuksen alalla ja tekee tiivistä yhteistyötä tiedeyhteisöjen kanssa.
Ärtynyt suolisto, IBS, turvotus, suolistokaasut
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua IBS:stä ja herkkävatsaisuudesta.
Bakteerit, Suolistofloora, Vatsan terveys
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua suolistofloorasta ja hyvien bakteerien merkityksestä suolistomme terveydelle.
Vahvista lapsesi immuunijärjestelmää, sisältää hyviä bakteereja ja D-vitamiinia.
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua VAB:stä, vauvan immuunijärjestelmästä, hyvistä bakteereista ja D-vitamiinista.
Pullottava vatsa ja ilmavaivoja? Miten tasapainottaa suolistoflooraa
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua yhdestä Ruotsin yleisimmästä ongelmasta, nimittäin hyvästä ja tasapainoisesta suolistofloorasta.
S.Boulardii - probioottihiiva, joka pelastaa loman
Vuonna 1923 ranskalainen mikrobiologi Henri Boulard matkusti Kaakkois-Aasiassa ja joutui keskelle koleraepidemiaa. Hän huomasi, että paikalliset valmistavat litsiluumun ja mangostaanin kuorista teetä koleran aiheuttaman akuutin ripulin lievittämiseksi, mikä sai hänet uteliaaksi.
Maitohappobakteerien käytön merkitys
Huono ruokavalio ja stressaavat elämäntavat aiheuttavat suuria haasteita suolistoflooralle. Tiedämme nyt, että suolistoflooran rikkauteen ja bakteerien määrään vaikuttavat elintavat ja syöminen. Mitä rikkaampi suolistofloora on, sitä vastustuskykyisempiä olemme sairauksia ja epätasapainoa vastaan.
Pienten lasten tärkeä suolistofloora
Suolistofloora vakiintuu ja kehittyy vähitellen eri vaiheissa näiden 1 000 päivän aikana. Monet tekijät vaikuttavat suolistoflooran monimuotoisuuteen ja koostumukseen.
Mikro-organismit ja probiootit
Sana "probiootti" keksittiin vuonna 1965, mutta alunperin se tulee kreikan kielen sanasta "elämän puolesta". Maailman terveysjärjestö (WHO) on sittemmin määritellyt sanan ja sen merkityksen....
Varmistettu selviytyminen ja patentoidut suojaustekniikat
Maitohappobakteerien ominaisuudet ja toiminta riippuvat niiden elinkelpoisuudesta isännän ruoansulatuskanavassa, jossa ne ensisijaisesti toimivat.
Matkakumppani, joka voi pelastaa lomasi
Matkoilla on olemassa riski vatsavaivoista ja vessassa vietetyistä lomapäivistä. Oikein valmistautumalla riskiä voidaan kuitenkin vähentää tai se voidaan poistaa.
Levoton vatsa
Ruoansulatuskanavan häiriöt - tai "vatsavaivat" - ovat valitettavasti nykyään laajalle levinnyt ongelma.
Suolistosta ja mikrofloorasta
Suolisto on raja kehon ulko- ja sisäpuolen välillä ja myös kehon tärkein kontaktin ja vaihdon alue.
Maitohappobakteereista
Mikro-organismeja esiintyy kaikkialla maapallolla, niin ihmisissä kuin eläimissäkin. Kaikessa vedessä, hengitysilmassa ja ruoassa, jota syömme.
Vatsan pullottaminen, turvotus ja suolistokaasut - ruotsalaisnaisten yleisimmät vatsavaivat.
Pullottava vatsa ja ilmavaivat ovat ruotsalaisnaisten ylivoimaisesti yleisimpiä vatsaongelmia.
Määrittely osoittaa bakteerikantojen erityisominaisuudet.
Esimerkiksi Lactobacillus acidophilus -kantoja on monia erilaisia, mutta niillä kaikilla ei ole samoja ominaisuuksia, vaan ne vaikuttavat ympäristöönsä eri tavoin.
Valmistajamme
Mikrobiologi, tohtori José Maria Rosell ja tohtori Edouard Brochu perustivat vuonna 1934 Institut Rosellin, joka on ollut probioottien kehittämisen maailmanlaajuinen edelläkävijä.
Vatsabarometri kertoo, miten ruotsalaisten vatsa jaksaa.
70 prosenttia sanoo, että heillä on ollut erityyppisiä vatsavaivoja viimeisten 12 kuukauden aikana.