S.Boulardii - probioottihiiva, joka pelastaa loman

Suolisto, taudinaiheuttajat ja probioottihiiva

Vuosi on 1923.

Ranskalainen mikrobiologi Henri Boulard matkusti Kaakkois-Aasiassa ja joutuu keskelle koleraepidemiaa. Hän huomasi, että paikalliset valmistavat litsiluumun ja mangostaanin kuorista teetä koleran aiheuttaman akuutin ripulin lievittämiseksi, mikä sai hänet uteliaaksi.

Maailman ensimmäisen probioottisen sienen löytäminen

Hän päätti tutkia hedelmiä tarkemmin ja löysi hiivan, jolla oli ainutlaatuisia ominaisuuksia. Näin löydettiin maailman ensimmäinen probioottinen hiiva.

Henri Boulard nimesi hiivan Boulardii-hiivaksi oman sukunimensä mukaan ja myi sitten tutkimuksensa ja patenttinsa ranskalaiselle lääkeyhtiölle 1950-luvulla, joka vei tutkimusta eteenpäin. Sittemmin Boulardii-hiivaa on tutkittu tieteellisesti yli 100 kliinisessä tutkimuksessa, ja sitä käytetään nykyään ripulilääkkeissä yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Montezuman kosto

Suosittu nimitys vähemmän miellyttävälle olotilalle; turistiripuli. Nimi on peräisin atsteekkien hallitsijasta Montezumasta, joka tunnettiin korostuneesta julmuudestaan. Noin 10 miljoonaa turistia kärsii turistiripulista vuosittain ja lähes puolet heistä matkustaa trooppisiin maihin.

Bakteeritartunnan saaneet tai huonosti kypsennetyt ruoat ja juomat ovat yleisimpiä syitä matkaripuliin, jonka vakavuus voi vaihdella ja jota voi esiintyä useita kertoja matkan aikana. Sairauden vakavuus vaihtelee myös yksilöllisesti, ja huonolla onnella se voi pilata kauan kaipaamasi loman.

Ongelmia aiheuttavat pääasiassa E.coli-bakteerit (ETEC), salmonella, shigella ja kampylobakteeri, mutta myös loiset voivat aiheuttaa ongelmia suolistossamme pidemmäksi aikaa.

Tehokasta apua Saccharomyces Boulardii -valmisteen avulla

Saccharomyces Boulardii on osoittautunut tehokkaaksi hoitomuodoksi matkailijoiden vatsan hoidossa, koska se kykenee ainutlaatuisella tavalla sitomaan haitallisia bakteereja suolistossa ja neutralisoimaan ne kuljettamalla ne ulosteen mukana ulos, ennen kuin ne ehtivät vapauttaa oireita aiheuttavia toksiineja.

Probiootit 2.0 - LactiPlus Travel - LactiPlus Travel

LactiPlus Travelin valmistaa Lallemand Health Solutions, joka on yksi maailman johtavista probioottien tuotantoon, tutkimukseen ja kehittämiseen erikoistuneista yrityksistä.

Tuote sisältää hyödyllisen yhdistelmän sekä maitohappo- ja bifidobakteereja että Saccharomyces Boulardii -hiivaa, minkä ansiosta tuotteella on laajemmat ominaisuudet kuin pelkillä maitohappobakteereilla ja hiivalla.

Ero, joka muodostaa eron

Hiivan ja hiivan välillä on eroa, eikä aina ole helppoa tietää, mikä on kumpi. Yleinen leipomo- ja panimohiivamme on nimeltään Saccharomyces cerevisiae. Kaakkois-Aasiassa 1900-luvulla löydetty probioottinen hiiva on nimeltään Saccharomyces cerevisiae boulardii.

Hyvää matkaa!

Lisätietoja vatsasta

S.Boulardii - probioottihiiva, joka pelastaa loman

Vuonna 1923 ranskalainen mikrobiologi Henri Boulard matkusti Kaakkois-Aasiassa ja joutui keskelle koleraepidemiaa. Hän huomasi, että paikalliset valmistavat litsiluumun ja mangostaanin kuorista teetä koleran aiheuttaman akuutin ripulin lievittämiseksi, mikä sai hänet uteliaaksi.

Lisätietoja vatsasta

Maitohappobakteerien käytön merkitys

Huono ruokavalio ja stressaavat elämäntavat aiheuttavat suuria haasteita suolistoflooralle. Tiedämme nyt, että suolistoflooran rikkauteen ja bakteerien määrään vaikuttavat elintavat ja syöminen. Mitä rikkaampi suolistofloora on, sitä vastustuskykyisempiä olemme sairauksia ja epätasapainoa vastaan.

Lisätietoja vatsasta

Pienten lasten tärkeä suolistofloora

Suolistofloora vakiintuu ja kehittyy vähitellen eri vaiheissa näiden 1 000 päivän aikana. Monet tekijät vaikuttavat suolistoflooran monimuotoisuuteen ja koostumukseen.

Lisätietoja vatsasta

Mikro-organismit ja probiootit

Sana "probiootti" keksittiin vuonna 1965, mutta alunperin se tulee kreikan kielen sanasta "elämän puolesta". Maailman terveysjärjestö (WHO) on sittemmin määritellyt sanan ja sen merkityksen....

Lisätietoja vatsasta

Varmistettu selviytyminen ja patentoidut suojaustekniikat

Maitohappobakteerien ominaisuudet ja toiminta riippuvat niiden elinkelpoisuudesta isännän ruoansulatuskanavassa, jossa ne ensisijaisesti toimivat.

Lisätietoja vatsasta

Matkakumppani, joka voi pelastaa lomasi

Matkoilla on olemassa riski vatsavaivoista ja vessassa vietetyistä lomapäivistä. Oikein valmistautumalla riskiä voidaan kuitenkin vähentää tai se voidaan poistaa.

Lisätietoja vatsasta

Levoton vatsa

Ruoansulatuskanavan häiriöt - tai "vatsavaivat" - ovat valitettavasti nykyään laajalle levinnyt ongelma.

Lisätietoja vatsasta

Suolistosta ja mikrofloorasta

Suolisto on raja kehon ulko- ja sisäpuolen välillä ja myös kehon tärkein kontaktin ja vaihdon alue.

Lisätietoja vatsasta

Maitohappobakteereista

Mikro-organismeja esiintyy kaikkialla maapallolla, niin ihmisissä kuin eläimissäkin. Kaikessa vedessä, hengitysilmassa ja ruoassa, jota syömme.

Lisätietoja vatsasta

Vatsan pullottaminen, turvotus ja suolistokaasut - ruotsalaisnaisten yleisimmät vatsavaivat.

Pullottava vatsa ja ilmavaivat ovat ruotsalaisnaisten ylivoimaisesti yleisimpiä vatsaongelmia.

Lisätietoja vatsasta

Määrittely osoittaa bakteerikantojen erityisominaisuudet.

Esimerkiksi Lactobacillus acidophilus -kantoja on monia erilaisia, mutta niillä kaikilla ei ole samoja ominaisuuksia, vaan ne vaikuttavat ympäristöönsä eri tavoin.

Lisätietoja vatsasta

Valmistajamme

Mikrobiologi, tohtori José Maria Rosell ja tohtori Edouard Brochu perustivat vuonna 1934 Institut Rosellin, joka on ollut probioottien kehittämisen maailmanlaajuinen edelläkävijä.

Lisätietoja vatsasta

Vatsabarometri kertoo, miten ruotsalaisten vatsa jaksaa.

70 prosenttia sanoo, että heillä on ollut erityyppisiä vatsavaivoja viimeisten 12 kuukauden aikana.