S.Boulardii - probioottihiiva, joka pelastaa loman
Suolisto, taudinaiheuttajat ja probioottihiiva
Vuosi on 1923.
Ranskalainen mikrobiologi Henri Boulard matkusti Kaakkois-Aasiassa ja joutuu keskelle koleraepidemiaa. Hän huomasi, että paikalliset valmistavat litsiluumun ja mangostaanin kuorista teetä koleran aiheuttaman akuutin ripulin lievittämiseksi, mikä sai hänet uteliaaksi.
Maailman ensimmäisen probioottisen sienen löytäminen
Hän päätti tutkia hedelmiä tarkemmin ja löysi hiivan, jolla oli ainutlaatuisia ominaisuuksia. Näin löydettiin maailman ensimmäinen probioottinen hiiva.
Henri Boulard nimesi hiivan Boulardii-hiivaksi oman sukunimensä mukaan ja myi sitten tutkimuksensa ja patenttinsa ranskalaiselle lääkeyhtiölle 1950-luvulla, joka vei tutkimusta eteenpäin. Sittemmin Boulardii-hiivaa on tutkittu tieteellisesti yli 100 kliinisessä tutkimuksessa, ja sitä käytetään nykyään ripulilääkkeissä yli 90 maassa ympäri maailmaa.
Montezuman kosto
Suosittu nimitys vähemmän miellyttävälle olotilalle; turistiripuli. Nimi on peräisin atsteekkien hallitsijasta Montezumasta, joka tunnettiin korostuneesta julmuudestaan. Noin 10 miljoonaa turistia kärsii turistiripulista vuosittain ja lähes puolet heistä matkustaa trooppisiin maihin.
Bakteeritartunnan saaneet tai huonosti kypsennetyt ruoat ja juomat ovat yleisimpiä syitä matkaripuliin, jonka vakavuus voi vaihdella ja jota voi esiintyä useita kertoja matkan aikana. Sairauden vakavuus vaihtelee myös yksilöllisesti, ja huonolla onnella se voi pilata kauan kaipaamasi loman.
Ongelmia aiheuttavat pääasiassa E.coli-bakteerit (ETEC), salmonella, shigella ja kampylobakteeri, mutta myös loiset voivat aiheuttaa ongelmia suolistossamme pidemmäksi aikaa.
Tehokasta apua Saccharomyces Boulardii -valmisteen avulla
Saccharomyces Boulardii on osoittautunut tehokkaaksi hoitomuodoksi matkailijoiden vatsan hoidossa, koska se kykenee ainutlaatuisella tavalla sitomaan haitallisia bakteereja suolistossa ja neutralisoimaan ne kuljettamalla ne ulosteen mukana ulos, ennen kuin ne ehtivät vapauttaa oireita aiheuttavia toksiineja.
Probiootit 2.0 - LactiPlus Travel - LactiPlus Travel
LactiPlus Travelin valmistaa Lallemand Health Solutions, joka on yksi maailman johtavista probioottien tuotantoon, tutkimukseen ja kehittämiseen erikoistuneista yrityksistä.
Tuote sisältää hyödyllisen yhdistelmän sekä maitohappo- ja bifidobakteereja että Saccharomyces Boulardii -hiivaa, minkä ansiosta tuotteella on laajemmat ominaisuudet kuin pelkillä maitohappobakteereilla ja hiivalla.
Ero, joka muodostaa eron
Hiivan ja hiivan välillä on eroa, eikä aina ole helppoa tietää, mikä on kumpi. Yleinen leipomo- ja panimohiivamme on nimeltään Saccharomyces cerevisiae. Kaakkois-Aasiassa 1900-luvulla löydetty probioottinen hiiva on nimeltään Saccharomyces cerevisiae boulardii.
Hyvää matkaa!
Ärtynyt suolisto, IBS, turvotus, suolistokaasut
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua IBS:stä ja herkkävatsaisuudesta.
Bakteerit, Suolistofloora, Vatsan terveys
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua suolistofloorasta ja hyvien bakteerien merkityksestä suolistomme terveydelle.
Vahvista lapsesi immuunijärjestelmää, sisältää hyviä bakteereja ja D-vitamiinia.
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua VAB:stä, vauvan immuunijärjestelmästä, hyvistä bakteereista ja D-vitamiinista.
Pullottava vatsa ja ilmavaivoja? Miten tasapainottaa suolistoflooraa
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua yhdestä Ruotsin yleisimmästä ongelmasta, nimittäin hyvästä ja tasapainoisesta suolistofloorasta.
S.Boulardii - probioottihiiva, joka pelastaa loman
Vuonna 1923 ranskalainen mikrobiologi Henri Boulard matkusti Kaakkois-Aasiassa ja joutui keskelle koleraepidemiaa. Hän huomasi, että paikalliset valmistavat litsiluumun ja mangostaanin kuorista teetä koleran aiheuttaman akuutin ripulin lievittämiseksi, mikä sai hänet uteliaaksi.
Maitohappobakteerien käytön merkitys
Huono ruokavalio ja stressaavat elämäntavat aiheuttavat suuria haasteita suolistoflooralle. Tiedämme nyt, että suolistoflooran rikkauteen ja bakteerien määrään vaikuttavat elintavat ja syöminen. Mitä rikkaampi suolistofloora on, sitä vastustuskykyisempiä olemme sairauksia ja epätasapainoa vastaan.
Pienten lasten tärkeä suolistofloora
Suolistofloora vakiintuu ja kehittyy vähitellen eri vaiheissa näiden 1 000 päivän aikana. Monet tekijät vaikuttavat suolistoflooran monimuotoisuuteen ja koostumukseen.
Mikro-organismit ja probiootit
Sana "probiootti" keksittiin vuonna 1965, mutta alunperin se tulee kreikan kielen sanasta "elämän puolesta". Maailman terveysjärjestö (WHO) on sittemmin määritellyt sanan ja sen merkityksen....
Varmistettu selviytyminen ja patentoidut suojaustekniikat
Maitohappobakteerien ominaisuudet ja toiminta riippuvat niiden elinkelpoisuudesta isännän ruoansulatuskanavassa, jossa ne ensisijaisesti toimivat.
Matkakumppani, joka voi pelastaa lomasi
Matkoilla on olemassa riski vatsavaivoista ja vessassa vietetyistä lomapäivistä. Oikein valmistautumalla riskiä voidaan kuitenkin vähentää tai se voidaan poistaa.
Levoton vatsa
Ruoansulatuskanavan häiriöt - tai "vatsavaivat" - ovat valitettavasti nykyään laajalle levinnyt ongelma.
Suolistosta ja mikrofloorasta
Suolisto on raja kehon ulko- ja sisäpuolen välillä ja myös kehon tärkein kontaktin ja vaihdon alue.
Maitohappobakteereista
Mikro-organismeja esiintyy kaikkialla maapallolla, niin ihmisissä kuin eläimissäkin. Kaikessa vedessä, hengitysilmassa ja ruoassa, jota syömme.
Vatsan pullottaminen, turvotus ja suolistokaasut - ruotsalaisnaisten yleisimmät vatsavaivat.
Pullottava vatsa ja ilmavaivat ovat ruotsalaisnaisten ylivoimaisesti yleisimpiä vatsaongelmia.
Määrittely osoittaa bakteerikantojen erityisominaisuudet.
Esimerkiksi Lactobacillus acidophilus -kantoja on monia erilaisia, mutta niillä kaikilla ei ole samoja ominaisuuksia, vaan ne vaikuttavat ympäristöönsä eri tavoin.
Valmistajamme
Mikrobiologi, tohtori José Maria Rosell ja tohtori Edouard Brochu perustivat vuonna 1934 Institut Rosellin, joka on ollut probioottien kehittämisen maailmanlaajuinen edelläkävijä.
Vatsabarometri kertoo, miten ruotsalaisten vatsa jaksaa.
70 prosenttia sanoo, että heillä on ollut erityyppisiä vatsavaivoja viimeisten 12 kuukauden aikana.